Blog Section

Modele trikosh per gra

Të shkuara janě kohët Kur ATO pulovrat e thurura Ishin Vetëm një fjalë për “stilin e gjyshes”. Sot, pulovrat e thurura moderne janě një nga gjërat më të Mira Rreth vjeshtës dhe dimrit. Në të ngrohtë dhe ATO duken të mahnitshme. Ne sugjerojmë që këtë vjeshtë të vishni pulovra si një xhaketë, të kombinuara me pantallona të thjeshta APO xhinse dhe sigurisht çanta të mëdha. Mirëpritni parajsën e modës përbërë nga çizme, xhaketa, mantele, Kapele, shalle… Shumë veshje do të shndrisin pamjen tuaj këtë vjeshtë. Shiu ka filluar, ERA Fryn, temperaturat janě Ulur dhe ne duhet t`Ju Themi lamtumirë santève të bukura dhe këmbëve të zhveshura..

1